Behoefte aan meer ruimte in huis? Ontvang binnen 1 werkdag een prijsopgave voor uw aanbouw.

Een premium-kwaliteit aanbouw door een gerenommeerde aannemer, binnen 4 weken opgeleverd.

Vakmanschap en professionaliteit

Uw aanbouw wordt gebouwd door echte vakmensen. Montis Bouw is een gerenomeerd bouwbedrijf met een vast team van nette en vakkundige timmerlieden.

A-Kwaliteit materialen

Montis Bouw maakt gebruik van duurzame, a-kwaliteit materialen. Zo krijgt u een onderhoudsarme aanbouw waar u de rest van uw leven plezier van heeft.

Binnen 4 weken opgeleverd

Nadat de werkzaamheden gestart zijn zal de bouw ononderbroken worden uitgevoerd. Standaard leveren we de aanbouw binnen 4 weken op.

Ontvang binnen 1 werkdag uw prijs

Vragen? Schrijf een bericht in het contactformulier. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen.

Voorbeeld projecten

Hoe werkt het?

Binnen 10 weken starten met uw aanbouw

Prijsaanvraag

Het aanvragen van een prijs via onze website kost u slechts enkele minuten! Aan de hand van een aantal vragen kunnen wij een goede inschatting geven van de kosten voor uw aanbouw.

Binnen 1 werkdag een prijsopgave

Binnen 1 werkdag ontvangt u de prijsopgave. De prijsopgave is altijd een inschatting op basis van de door u doorgegeven gegevens; zo kunt u meteen zien of de aanbouw binnen uw budget past!

Bespreking Prijsopgave

We plannen graag een afspraak met u in om de offerte met u door te spreken. Bent u tevreden? Dan komen wij graag bij u langs voor de details en het inmeten van uw woning.

Definitieve offerte

Wanneer alle details en maatvoeringen bekend zijn, ontvangt u van ons zo snel mogelijk de definitieve offerte. Over het algemeen is dat binnen een week, maar omdat het altijd om maatwerk gaat kan het in sommige gevallen iets langer duren.

Start porject

Wanneer u opdracht geeft, starten wij direct met het inkopen van de benodigde materialen. Ook stemmen wij met u de startdatum en planning af.

Week 1 - Grondwerk

In de eerste week doen we het grondwerk. Daaronder verstaan we het heien van de palen, het leggen van de fundering en het opbouwen van de staalconstructie.

Week 2 - Casco

In de 2e week storten we de betonvloer. Vervolgens plaatsen we het casco, een houten constructie van de wanden en het dak, afgewerkt met folies. Ook plaatsen we de kozijnen.

Week 3 - Waterdicht

Als de aanbouw staat, zetten we de puntjes op de i; we werken de laatste dingen aan de buitenzijde van de aanbouw af en zorgen ervoor dat de aanbouw volledig wind- en waterdicht is.

Week 4 - Afwerken

In de laatste week isoleren we de aanbouw volledig en timmeren we de wanden en de plafonds af. Vervolgens wordt de dekvloer gesmeerd. Natuurlijk ruimen we tot slot alles, zowel binnen als buiten, weer netjes op!

Vraag direct uw prijs aan

Heeft u eerst nog vragen? Laat het ons weten; we staan u graag te woord!

Veelgestelde vragen

Kan ik zelf de materialen en kleuren uitkiezen?

Wij hebben een selectie van diverse verschillende kleuren en materialen waaruit u kunt kiezen. Wij adviseren u hier graag over. De leverancier van de metselstenen komt bij u langs om te kijken welke steen het beste bij uw woning past. Vervolgens kunt u op basis van deze samples aangeven welke keuze u wilt maken.

Kan ik ook andere afmetingen kiezen?

Jazeker! Op basis van de afmetingen in het aanvraagformulier krijgt u van ons een schatting van de kosten toegestuurd. In het vervolgproces komen wij uiteraard bij u langs om exacte maten in te meten voor de definitieve offerte. Wijken de afmetingen meer dan een meter af van de keuzes in het aanvraagformulier? Dan kunt u via het contactformulier ook een prijsschatting op maat aanvragen!

Hoelang is de garantie op een aanbouw?

Montis Bouw werkt met a-kwaliteit materialen. Zo kunnen wij 10 jaar garantie geven op de gevels, het dak en de kunststof kozijnen.

Heb ik een vergunning nodig voor mijn aanbouw?

In veel gevallen is er geen vergunning nodig voor het aanbouwen aan uw woning. Onze medewerkers kunnen u tijdens het bezoek aangeven of de aanbouw vergunningvrij of vergunningplichtig is. Indien nodig, kunnen wij voor u de tekeningen en constructieve berekeningen laten maken en de vergunning voor u aanvragen.

Ik heb aanvullende wensen voor mijn aanbouw, kunnen jullie daar ook een prijs voor opgeven?

Ja! Elke aanbouw is maatwerk; alles moet precies passen iedereen heeft zijn eigen wensen. Nadat u de prijsopgave heeft ontvangen, heeft u goed beeld van de kosten. In het gesprek dat hierop volgt bespreken wij al u wensen, zodat wij deze mee kunnen nemen in de definitieve offerte.

Ook een aanbouw van Montis Bouw?

Neem contact op of vraag direct een prijs aan.