Werken bij Montis Bouw

Montis Bouw is een jong en snel groeiend bouwbedrijf, gespecialiseerd in het bouwen van aan- en opbouw werkzaamheden, tot complete huizen. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om te bouwen aan jouw toekomst.

Vacature Timmerman

Wij zijn op zoek naar een timmerman met genoeg ervaring en ambitie om ons bedrijf te versterken. Als timmerman heb je veel verschillende werkzaamheden. Je voert zelfstandig een nieuwbouw of renovatieproject uit, waarbij…

Vacature Werkvoorbereider

Jij als werkvoorbereider zal werken begeleiden van A tot Z. Ieder werk zal je van begin tot eind begeleiden en ervoor zorgen dat de mannen buiten altijd door kunnen. De werkzaamheden zijn heel divers en uitdagend…

Vacature ZZP

Montis bouw is een jong en snel groeiend bouwbedrijf, dat zich richt op de grotere verbouwingen en nieuwbouw projecten. Wij zijn op zoek naar ZZP’ers waar we op terug kunnen vallen bij piekdrukte of specialistisch werk.

Open Sollicitatie

Mocht je een open sollicitatie willen doen? Dat kan! Via het open sollicitatieformulier kun je jouw gegevens en voorkeuren insturen en kijken wij of er een match is.