Woning laten bouwen? Montis Bouw bouwt aan uw ideale droomhuis.

Nadat u besloten heeft een Montis-woning te kopen gaat u in overleg met onze architect werken aan uw ideale droomhuis, de uitstraling, grootte, indeling, lichtinval.. Alles komt aan bod. Wij verzorgen voor u de vergunningsaanvraag.

Ons Woningaanbod

Notariswoning

Deze prachtige woning heeft een knusse en gezellige uitstraling en is aan de binnenkant verrassend ruim.

T-Kap Woning

De woning is strak afgewerkt en krijgt toch een speels effect door de verticale lijnen in de kozijn.

Zadelkap - Jaren 30

Deze typische jaren 30 woning wordt gekenmerkt door het steile dak.


Schuurvilla

Dit opvallende ontwerp levert een ruime woning op. Door de houten balken die rondom de woning voorkomen krijgt de woning een warme uitstraling.

Longhouse

Deze woning is eenvoudig en toch een eyecatcher. De ramen op de verdieping lopen door in het dak waardoor de woning een bijzondere uitstraling krijgt.

Schuurwoning

Door de donkere gevels komen de houten elementen van deze woning goed naar voren. De gevels zijn afgewerkt met zwart douglashout.

Moderne Schuurwoning

De vorm en afwerking van deze woning vallen direct op. De zijgevels zijn opgemetseld en de voorgevel is voorzien van douglashout.

Herenhuis

Deze grote woning heeft een gezellige uitstraling door de roedes in de ramen. Een ideale woning voor een groot gezin.

Moderne Villa

Deze kubistische woning met begane grond en 1e verdieping heeft moderne en strakke lijnen en is op veel manieren uit te breiden.

Patriciërswoning

Door de hoge goten is de 1e verdieping en de zolder zeer praktisch in te richten. Een patriciërswoning wordt gekenmerkt door de symmetrie.

Bungalow

Deze woning is volledig gelijkvloers en volledig rolstoelvriendelijk afgewerkt. Ideaal als bijvoorbeeld seniorenwoning.


Herenhuis

Deze grote woning heeft een statige uitstraling. Omdat de goot op 6 meter hoog zit heeft deze woning zowel de 1e verdieping als op zolder een zee aan ruimte.

Woonboerderij

Deze stolpboerderij heeft een bruto vloeroppervlak van maar liefst 318 m2. De voorgevel van deze stolp is rijk gedetailleerd.

Kaakberg

Deze kapberg of kaakberg heeft zijn nok op maar liefst 11,2 meter hoog. De woning is op de begane grond uit te breiden met een prachtige aanbouw.

Dubbele Zadelkap

Deze woning is door de zijaanbouw met kap zeer ruim op zowel de begane grond als eerste verdieping. En ook op de zolder is er de mogelijkheid slaapkamers te creëren.

Schildkap Woning

Deze grote woning heeft een bijzondere uitstraling door het speelse metselwerk in verschillende steensoorten. Op de eerste verdieping zitten twee Franse balkons.