Meer ruimte voor uw gezin? Ontvang binnen 1 werkdag een prijsopgave voor uw dakopbouw

Een premium-kwaliteit dakopbouw door een gerenommeerde aannemer, in 4 weken opgeleverd.

Vakmanschap en professionaliteit

Uw dakopbouw wordt gebouwd door echte vakmensen. Montis Bouw is een gerenomeerd bouwbedrijf met een vast team van nette en vakkundige timmerlieden.

A-Kwaliteit materialen

Montis Bouw maakt gebruik van duurzame, a-kwaliteit materialen. Zo krijgt u een onderhoudsarme dakopbouw waar u de rest van uw leven plezier van heeft.

In 4 weken opgeleverd

Nadat de werkzaamheden gestart zijn zal de bouw ononderbroken worden uitgevoerd. Standaard leveren we een dakopbouw in 4 weken op.

Ontvang binnen 1 werkdag uw prijs Vragen? Schrijf een bericht in het contactformulier. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen.

Voorbeeld projecten

Hoe werkt het?

Binnen 3 maanden starten met uw dakopbouw

Prijsaanvraag

Het aanvragen van een prijs via onze website kost u slechts enkele minuten! Aan de hand van slechts een paar vragen kunnen wij een goede inschatting geven van de kosten voor uw dakopbouw.

Binnen 1 werkdag een prijsopgave

Binnen 1 werkdag ontvangt u de prijsopgave. De prijsopgave is altijd een inschatting op basis van de door u doorgegeven gegevens; zo kunt u meteen zien of de dakopbouw binnen uw budget past!

Bespreking Prijsopgave

We plannen graag een afspraak met u in om uw aanvraag met u door te spreken. Bent u tevreden? Dan komen we graag bij u langs voor de details en het opnemen van de situatie in de woning.

Definitieve offerte

Wanneer alle details en maatvoeringen duidelijk zijn ontvangt u van ons zo snel mogelijk de definitieve offerte. Over het algemeen is dat binnen een week, maar omdat het altijd om maatwerk gaat kan het in sommige gevallen iets langer duren.

Start porject

Wanneer u opdracht geeft laten we de architect het tekenwerk gereed maken, waarna we de vergunning kunnen aanvragen. Als de vergunning binnen is bestellen we de materialen. Voor de doorlooptijd van het project zijn we wel afhankelijk van hoe snel de vergunning wordt verleend.

Het plaatsen van jouw dakopbouw

Productie - Prefab

Om te zorgen dat de bouw zo vlot mogelijk verloopt besteden we veel tijd aan de voorbereiding. We produceren alle 'prefab' wanden en dakdelen voordat we starten op locatie.

Week 1 - Voorbereiden Dak

We starten de bouw met het voorbereiden van het dak. We verwijderen de dakbedekking en isolatie, maken het trapgat en treffen voorbereidingen voor het plaatsen van de wanden.

Week 2 - Plaatsen prefab

In de tweede week hijsen we de wanden en de dakdelen naar het dak en plaatsen we het casco van de opbouw. Nadat we de folie en isolatie hebben aangebracht is het wind- en waterdicht.

Week 3 - Waterdicht

Aan de buitenzijde van de opbouw starten we in de derde week met het afwerken van de gevels en het aanbrengen van de dakbedekking.

Week 4 - Afwerken

Aan de binnenzijde verzorgen we de aftimmering van de dakopbouw; het plaatsen van de trap, de deuren en het afwerken van kozijnen en plafond.

Ook een dakopbouw van Montis Bouw?

Neem contact op of vraag direct een prijs aan.

Wat klanten zeggen

Erg tevreden over het werk van Montis bouw. De uitvoerder denkt mee en levert kwaliteit.
Als we in de toekomst weer iets willen gaan laten verbouwen dan laten we dat zeker weer door hen doen.

Thijs

Heiloo

Montis heeft onze verbouwing uitgevoerd terwijl wij op vakantie waren. Toen we terug kwamen was alles klaar en super netjes achtergelaten. Top kwaliteit, precies volgens planning en goede communicatie!

Peter

Zaanstad

Veelgestelde vragen

Kan ik zelf de materialen en kleuren uitkiezen?

Wij hebben een selectie van diverse verschillende kleuren en materialen waaruit u kunt kiezen. Wij adviseren u hier graag over. De leverancier van de metselstenen komt bij u langs om te kijken welke steen het beste bij uw woning past. Vervolgens kunt u op basis van deze samples aangeven welke keuze u wilt maken.

Kan ik ook andere afmetingen kiezen?

Jazeker! Op basis van de afmetingen in het aanvraagformulier krijgt u van ons een schatting van de kosten toegestuurd. In het vervolgproces komen wij uiteraard bij u langs om exacte maten in te meten voor de definitieve offerte. Wijken de afmetingen meer dan een meter af van de keuzes in het aanvraagformulier? Dan kunt u via het contactformulier ook een prijsschatting op maat aanvragen!

Hoelang is de garantie op een dakopbouw?

Montis Bouw werkt met a-kwaliteit materialen. Zo kunnen wij 10 jaar garantie geven op de gevels, het dak en de kunststof kozijnen.

Heb ik een vergunning nodig voor mijn dakopbouw?

In veel gevallen is er geen vergunning nodig voor dakopbouw. Onze medewerkers kunnen u tijdens het bezoek aangeven of de aanbouw vergunningvrij of vergunningplichtig is. Indien nodig, kunnen wij voor u de tekeningen en constructieve berekeningen laten maken en de vergunning voor u aanvragen.

Ik heb aanvullende wensen voor mijn dakopbouw, kunnen jullie daar ook een prijs voor opgeven?

Ja! Elke dakopbouw is maatwerk; alles moet precies passen iedereen heeft zijn eigen wensen. Nadat u de prijsopgave heeft ontvangen, heeft u goed beeld van de kosten. In het gesprek dat hierop volgt bespreken wij al u wensen, zodat wij deze mee kunnen nemen in de definitieve offerte.

Ik heb een schuin dak. Is een dakopbouw dan ook mogelijk?

Ja! Ook voor een schuin dak kunnen we een dakopbouw maken. Hierbij wordt de nok van het dak verhoogd of verplaatst. Heb je interesse in een dakopbouw voor een schuin dak? Vraag dan een prijs aan via ons contactformulier.

Ook een dakopbouw van Montis Bouw?

Neem contact op of vraag direct een prijs aan.